Binära Optioner Bonusar

De flesta sajter där man kan köpa binära optioner har ett välkomsterbjudande som ger dig en bonus när du registrerar dig och gör din första insättning. Bonusens storlek är ofta baserad på storleken på din första insättning. Det finns också mäklare som erbjuder dig bonusar även efter den initiala välkomstbonusen.

Informationen på denna sida är föråldrar och kommer ersättas med en ny sida snart. Det är numera relativt ovanligt att mäklare ervjuder trading bonuser.  Detta då de föesta regulatorer inte längre tillåter det.  Du kan läsa mer om  trading bonusar och de mäklare som fortfarande erbjuder dem hos investing.co.uk.

Förhandla

Bonus för binära optionerEtt viktig tips är att förhandla om din välkomstbonus. Mäklarna är angelägna om att rekrytera nya klienter och det brukar gå att förhandla om villkoren för välkomstbonusen, särskilt om man är villig att göra en rejäl första insättning. Ett annat alternativ är att förhandla sig till en liten bonus som man får vid första insättningen samt en garanti om man man ska få en betydligt större bonus om man gillar sajten så mycket att man gör en andra, betydligt större, insättning inom en viss tidsperiod efter den första insättningen.

Att man är befintlig kund hos en sajt innebär inte att man inte har något förhandlingsutrymme. Precis som sajterna har ett behov av att rekrytera nya klienter har de också ett behov av att se till att de befintliga klienterna stannar kvar och använder sajten. Konkurrensen är hård mellan de olika sajter online som erbjuder binära optioner och en sajt som inte tar bra hand om sina klienter kommer snart att få se dem klicka sig vidare till någon av konkurrenterna. Du har därför en bra förhandlingsposition, särskilt om du står i begrepp att göra en ny insättning till ditt konto. Om du har en historik som visar att du är en aktiv handlare som omsätter mycket kommer det också att vara dig till gagn.

När du förhandlar om en binära optioner bonus, håll ögonen på hela bilden, inte bara storleken på bonusen. Det är lätt att bli som förhäxad av löftet om en bonus på 10 000 kronor, men är det verkligen ett bra erbjudande om du måste sätta in 25 000 kronor för att få bonusen och bonuspengarna kommer med väldigt strikta villkor för hur de kan användas, hur länge ditt konto kommer att vara låst för uttag, och så vidare? Ibland är det den lilla bonusen med bra villkor som är den bästa, inte den gigantiska bonusen med dåliga villkor.

En bonus behöver inte bestå av bonuspengar

Tänk på att bonuspengar inte är den enda förmån en sajt kan ge dig. Kanske finns det något annat du skulle ha mer nytta av och som är ännu enklare att förhandla sig till? Här är några exempel:

  • Tillgång till exklusiva nyhetsflöden
  • Cash back
  • VIP-kundtjänst
  • Snabbare behandling av ansökan om uttag
  • Lägre transaktionsavgifter för insättningar och uttag
  • Möjlighet att köpa förmånliga binära optioner som inte är tillgängliga för vanliga medlemmar

Bonusvillkor

Binära optioner bonus fälla
Vissa bonus kan vara fällor som det är bäst att undvika. Om man inte gör det kan ens pengar bli låsta tills man omsatt stora pengar.

Som nämnts ovan är det viktigt att kontrollera villkoren för den bonus man blir erbjuden. Sajterna vill inte att man ska göra en insättning, få en bonus och omedelbart ta ut alla pengarna. Därför har de olika villkor på plats för att förhindra detta. Att ta emot en bonus kan till exempel innebära att ditt konto blir låst för uttag tills du har omsatt ett visst belopp på sajten.

Exempel: Gör en insättning på 5 000 kronor och få en bonus på 2 500 kronor. Du kan inte ta ut några pengar från ditt konto förrän du omsatt insättningen + bonusen 10 gånger. Du måste alltså omsätta 75 000 kronor innan du kan göra något uttag från ditt konto.

Innan du tar emot en bonus, fundera på om du verkligen kommer att kunna uppfylla omsättningskravet inom en rimlig tidsperiod.

Vissa sajter har dessutom ett slutdatum för omsättningskravet. Om du inte har nått upp till omsättningskravet innan detta datum förlorar du hela eller delar av bonusbeloppet.

Bli inte förtrollad av en bra binära optioner bonus

Att välja handelsplattform baserat på hur bra bonus man kan få är sällan en bra idé, inte ens om bonusen kommer med väldigt generösa villkor. Man bör börja från andra hållet – leta upp sajter som uppfyller dina krav i övrigt, till exempel vad gäller utbud, rykte och kundservice, och låt bara bonusen vara en utslagsröst om du har två lika bra sajter att välja mellan.

Vad är en matchningsbonus?

En matchningsbonus är en bonus som helt eller delvis matchar din insättning.

Exempel: ”Gör en insättning på minst 2 000 kronor och få 50% matchningsbonus, upp till maximalt 5 000 kronor i bonus.” Detta innebär att om du sätter in 2 000 kronor får du 1 000 kronor i bonus, så att du har totalt 3 000 kronor att handla binära optioner för. Om du sätter in 3 000 kronor får du 1 500 kronor i bonus, om du sätter in 4 000 kronor får du 2 000 kronor i bonus, och så vidare. Taket går vid 5 000 kronor i bonus. Sätter du till exempel in 12 000 kronor får du alltså bara 5 000 kronor i bonus, inte 6 000 kronor.

Om du tycker att taket är lågt, kontakta kundtjänst. Man kan ofta få taket höjt om man kontaktar kundtjänst och gör upp saken med dem innan man gör sin insättning.

När dyker mina bonuspengar upp i mitt konto?

Vissa bonusar är automatiserade och dyker upp så snart man kvalificerat sig för bonusen, medan andra måste behandlas manuellt. Bonusar som ska behandlas manuellt kan ta tid på sig. För vissa bonusar krävs att man själv kontaktar kundtjänst och meddelar dem att man kvalificerat sig för en bonus och att man vill ta emot bonuspengarna.

Vissa bonusar bör man tacka nej till

Om en insättningsbonusar har villkor som inte passar dig, kontakta kundtjänst innan insättningen och meddela att du inte vill ha bonusen. Vänta på svar från kundtjänst innan du gör din insättning. På så vis slipper du få en bonus med omsättningskrav som låser ditt konto.

Det samma gäller givetvis även bonusar som inte är insättningsbonusar. Om du kvalificerar för en bonus vars villkor inte passar dig, kontakta kundtjänst och be dem ta bort bonusen från ditt konto.