Binary.com

binaryBinary.com har sina rötter i sajten BetOnMarkets.com, som öppnade redan år 1999. På den tiden var handeln med binära optioner på internet fortfarande i sin linda och BetOnMarkets.com hjälpte till att staka ut vägen. Så småningom övergick de till att använda domännamnet Binary.com istället för att ytterligare tydliggöra sitt fokus på binära optioner.

Binary.com är kända för sin slogan SHARP PRICES – SHARP TRADING, och det är inte bara tomma ord utan priser (och spreads) är ofta förvånansvärt förmånliga här.

Binary.com är tyvärr inte tillgänglig på svenska och det går inte heller att få support på svenska.

Ägare

Binary.com ägs av Binary Ltd. Binary Ltd är hemmahörandes på Malta.

Binary.com har två licenser:

  • Licens för finansiella tjänster (Investment Service Provider), utfärdad av Malta Financial Services Authority
  • Licens för hasardspelsverksamhet, utfärdad av Malta Gambling Authority (MGA)

Språk

  • Engelska
  • Tyska
  • Franska
  • Spanska
  • Kinesiska
  • Japanska

Bonus

Det finns inte någon standardbonus hos Binary.com. Vårt tips är att du kontaktar kundtjänsten innan du registrerar dig och gör någon insättning, så att du kan förhandla fram en välkomstbonus.

Kontotyper

När du har registrerat dig hos Binary.com kan du utforska plattformen med ett demokonto som innehåller låtsaspengar ($10 000). När du känner att du har koll på grunderna kan du välja att göra en insättning och övergå till att handla med riktiga pengar. Ditt demokonto förvandlas automatiskt till ett standardkonto så snart du gör din första insättning, du behöver inte genomgå någon ny registreringsprocess.

Oavsett om du har ett demokonto eller standardkonto hos Binary.com har du tillgång till deras utbildningsmaterial och massor av marknadsinformation. Föreläsningar och seminarier går att se direkt på sajten, du kan läsa e-böcker, och så vidare. Varje dag publiceras gratis marknadsrapporter.

Plattform

binary.com plattform för handel med binära optioner

Binary.com ha en plattform som tagits fram särskilt för Binary.com. Det är en väldigt enkel, stilren och lättnavigerad plattform – perfekt för nybörjare som finner det svårt att hitta rätt i mer överlastade handelsplattformar. Plattformen öppnas direkt i webbläsare i datorn. Det finns dessutom stöd för Android, så man kan handla på smartphones och surfplattor som kör operativsystemet Android.

Plattformen är väldigt bra på att tydligt visa exakt vad man vinner – både procentuellt och i dollar – om en binär option går ut i pengarna.

Plattformen gör det möjligt att inom vissa ramar påverka konfigurationen för binära optioner så att man kan ta fram en binär option som passar en själv och sedan köpa den.

Handel med binära optioner

Hos Binary.com går det att köpa både klassiska binära optioner och mer exotiska varianter. De med allra kortast löptid går ut 10 sekunder (5 ticks) efter köpet. De mest långlivade gäller i ett år.

Exempel på underliggande är valutapar, aktier, index och råvaror.

För den som vill ha aktier som underliggande är det klassisk binär option av typen ups/downs som gäller, med en löpt tid på minst en dag. För valutapar, index och råvaror som underliggande är utbudet större och inkluderar bland annat binära optioner av typen higher/lower, rise/fall, touch/no touch, in/out och stays in/goes out.

Alla binära optioner hos Binary.com går att lösa in innan de har gått ut om man så önskar.

Insättningar och uttag

Binary.com accepterar ett mycket stort sortiment av metoder för insättningar och uttag. Totalt finns det över hundra olika transaktionsmetoder att välja mellan. Några exempel på lösningar som är välkända i Sverige är VISA, MasterCard, Banköverföring, Skrill, Neteller och PaySafeCard.

För vissa transaktionsmetoder är minsta möjliga insättning 5 euro, för andra är det 10 euro.

Kundtjänst

Binary.com har inte någon svensktalande kundtjänstpersonal. Engelskspråkig kundtjänstpersonal finns tillgänglig dygnet runt. Man kan ringa, skicka e-post eller använda livechatten.

E-postadress: support@binary.com.

Det finns inte någon svenskt telefonnummer att ringa, utan man får välja något av de utländska som finns listade på sajten.